Hemoclin

aambeien-senioren

Aambeien bij senioren

Senioren in België waren nog nooit zo actief als nu. En dat is logisch: eindelijk tijd om alle uurtjes sport in te halen waar men vroeger nooit tijd voor had! De favoriete sport is meestal fietsen totdat echter ‘zadelpijn’ als gevolg van aambeien roet in het eten gooit.  

Met de leeftijd verslappen de aderwanden. Deze verslapping zorgt ervoor dat bij senioren de kans op aambeien toeneemt.

Extra tips om aambeien te voorkomen bij senioren  

Om de kans op aambeien te verminderen als senior kan u volgende tips in acht nemen:
  • Eet vezelrijk. Zet volkorenproducten, groenten en fruit op uw menu. Bijvoorbeeld prei, selder, kiwi, sinaasappel en aardbeien werken stoelgangbevorderend. Vermijd geraffineerde producten zoals wit brood en andere producten met wit meel, donkere chocolade, witte rijst enz.
  • Drink voldoende water, anderhalve tot twee liter per dag. Indien men vezelrijk eet is het echt belangrijk om veel te drinken zo niet zullen de vezels net verstoppend gaan werken.
  • Neem dagelijks ongeveer 20 minuten lichaamsbeweging.
  • Gebruik eventueel extra een natuurlijk middel op basis van paardenkastanje. Deze plant is bekend om zijn aderwandverstevigende eigenschappen. (vooral voor de benen én bij aambeien).    


Natuurlijke oplossing voor aambeien

HemoClin is een natuurlijk product zonder chemische toevoegingen, geurstoffen of dierlijke stoffen. HemoClin verlicht onmiddellijk de symptomen van aambeien en is makkelijk in gebruik. HemoClin bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. Deze blokker neutraliseert schadelijke organismen, ondersteunt het natuurlijke proces en kalmeert de huid.

Hemoclin

Voor de behandeling van aambeien en anale kloofjes

19,95 €

Meer Informatie