Hemoclin

aambeien-volwassene

Aambeien bij volwassenen

Ongeveer één op drie volwassen mensen heeft wel eens last gehad van aambeien. Toch is het een onderwerp waar niet graag over gesproken wordt.  

Aambeien komen nog vaker voor bij oudere personen, zwangere vrouwen of bij personen met overgewicht.  

We spreken van aambeien als de bloedvaten aan het uiteinde van de darmen gezwollen zijn. De aderwanden zijn verslapt en zetten uit. Daardoor ontstaan klachten zoals irritatie, jeuk en stoelgangproblemen.  Daarbij maken we nog een onderscheid tussen inwendige aambeien en uitwendige aambeien.  

Symptomen van aambeien

Hoe kan u aambeien herkennen? Hier vindt u de symptomen van aambeien.  

Aambeien voorkomen  

Veel mensen hebben er last van. Er zijn nochtans enkele dingen die u kan doen om te voorkomen dat er problemen ontstaan met uw aambeien. Ontdek onze tips om aambeien te voorkomen.  

Natuurlijke oplossing  

HemoClin is een natuurlijk product zonder chemische toevoegingen, geurstoffen of dierlijke stoffen. HemoClin verlicht onmiddellijk de symptomen van aambeien en is gemakkelijk in gebruik. HemoClin bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. Deze blokker neutraliseert schadelijke organismen, ondersteunt het natuurlijke proces en kalmeert de huid.

Hemoclin

Voor de behandeling van aambeien en anale kloofjes

19,95 €

Meer Informatie