Hemoclin

aambeien-behandeling

Behandeling van aambeien

Veel mensen doen niets aan hun aambeien en hopen dat het vanzelf zal overgaan. Het is een onderwerp waarover ze liever niet praten tot ze zo veel problemen krijgen, dat ze wel naar een goede behandeling moeten gaan uitkijken. Als aambeien niet behandeld worden, zullen ze namelijk steeds groter worden en zelfs uit de anus gaan puilen. Dit kan veel ongemak met zich meebrengen zoals een moeilijke stoelgang en een vervelend en pijnlijk gevoel zodanig dat men sommige dingen minder vlot kan doen zoals bijvoorbeeld fietsen. Een goede behandeling van de aambeien van in het begin is echt nodig en brengt dan ook snel verkoeling en verlichting.  

Met HemoClin kan u aambeien verzorgen en zo de symptomen van aambeien verlichten en het natuurlijke genezingsproces van de huid ondersteunen. HemoClin kan er zelfs voor zorgen dat het ontstaan van nieuwe aambeien wordt voorkomen.  

Voor een complete behandeling is er nog extra ondersteuning: Vanaf 45 jaar is er meer neiging tot verslappen van de aderwanden. Dit is een normaal ouderdomsverschijnsel. U kunt dit tegengaan door een product op basis van paardenkastanje in te nemen. Paardenkastanje bevat onder andere aescine, een stofje dat bekend is voor zijn verstevigende werking op de aderwanden. Daarmee zullen de aderwanden minder snel verslappen en treden aambeien dus veel minder snel op. Voor een complete behandeling van aambeien kunt u HemoClin gel of HemoClin Spray combineren met Aesculaforce van A.Vogel.  

Lees meer over de syptomen van aambeien en oorzaken van aambeien

Hemoclin

Voor de behandeling van aambeien en anale kloofjes

19,95 €

Meer Informatie