Hemoclin

Disclaimer

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle woord- en beeld merken op deze site zijn eigendom van Biohorma Belgium, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om deze merken te gebruiken.

De site http://www.aambeien.be geeft informatie over aambeien en product HemoClin.

De site heeft als doel om een zo goed mogelijke informatiebron te zijn op het gebied van aambeien.

De aangeboden informatie is gebaseerd op betrouwbaarheid en heeft een informerend karakter. De site is met zo groot mogelijke zorg samengesteld. Het is echter niet uit te sluiten, mede door de ontwikkelingen op medisch gebied, dat er onjuistheden op de site worden vermeld. De informatie op de site kan zonder aankondiging door medewerkers van Biohorma Belgium worden gewijzigd.

Biohorma Belgium kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid en de volledigheid van de geboden informatie. Biohorma Belgium en haar medewerkers zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen gebaseerd op informatie op de site.

Biohorma Belgium geeft geen garantie voor het foutloos en / of onderbroken functioneren van de site of een gedeelte daarvan.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers van de site http://www.aambeien.be. Biohorma Belgium is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud, volledigheid en rechtmatigheid van deze sites.

De geboden informatie dient niet ter vervanging van deskundig advies. Het is aan te raden een erkend arts te raadplegen. Dit geldt zeker in het geval van twijfel, langdurige of terugkerende klachten. Het gebruik van informatie op de site is geheel op eigen risico.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Biohorma Belgium
Bosstraat 54
3560 Lummen
Tel. +32 (0)13 35 89 40
hemoclin@biohorma.be

top


Hemoclin

Voor de behandeling van aambeien en anale kloofjes

19,95 €

Meer Informatie