Hemoclin

aambeien

Over aambeien

Iedereen heeft aambeien. Aambeien zijn eigenlijk als het ware kleine kussentjes die de anus helpen afsluiten. Zonder deze kussentjes zou een mens voortdurend kleine beetjes ontlasting verliezen. De aambeien bevatten vele bloedvaatjes. Wanneer die bloedvaatjes gezwollen zijn, worden de kussentjes te groot en te hard. Dit irriteert en zorgt voor problemen met de anus en de stoelgang. De bloedvaten in de aambeien kunnen ook beschadigd raken, en ook dan zwellen ze op met de gekende gevolgen. Dit kan bij iedereen gebeuren. Er zijn welbepaalde personen bij wie aambeien vaker voorkomen namelijk personen met overgewicht, senioren en zwangere vrouwen.

Aambeien gaan vaak gepaard met jeuk en een branderig gevoel en kunnen dus zeer vervelend zijn. Veel mensen krijgen er last van maar “lijden” in stilte.  Het is namelijk een onderwerp waarover niemand graag spreekt.  

Symtomen van aambeien

Hoe kunt u aambeien herkennen? Hier vindt u de symptomen van aambeien.  

Aambeien voorkomen

Veel mensen hebben er last van. Toch zijn er enkele dingen die men kan doen om te zorgen dat de aambeien geen problemen veroorzaken. Ontdek onze tips om aambeien te voorkomen.  

Natuurlijke oplossing  

Lees meer over natuurlijke middelen voor de behandeling van aambeien.

Hemoclin

Voor de behandeling van aambeien en anale kloofjes

19,95 €

Meer Informatie