Hemoclin

zwanger-aambeien

Zwangerschap en aambeien

Zwangere vrouwen hebben vaak last van aambeien. Naar schatting komen aambeien voor bij ongeveer 70% van de zwangere vrouwen.  

Oorzaken van aambeien tijdens de zwangerschap

Daar zijn verschillende redenen voor:

  • De groei van de baarmoeder en het gewicht van de baby zorgen immers voor extra druk op de darmen waardoor de darmwerking vertraagt met aambeien als gevolg.
  • Ook de hormoonhuishouding van zwangere vrouwen verandert waardoor zij vaak sneller last krijgen van constipatie. Constipatie gaat ook weer vaak gepaard met aambeien want men oefent tijdens de stoelgang meer druk uit op de bloedvaten van de aambeien.
  • Tijdens de bevalling neemt bovendien de druk op de bloedvaten nog verder toe, wat ook weer aambeien in de hand werkt.  


Aambeien tijdens de zwangerschap voorkomen  

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Bent u zwanger? Deze natuurlijke tips helpen u aambeien te vermijden of voorkomen dat ze weer de kop op steken:

  • Neem niet op eigen houtje laxeermiddelen tijdens de zwangerschap. Dit geldt ook voor natuurlijke middelen. Veel middelen veroorzaken samentrekkende spierbewegingen die zich tot de baarmoeder kunnen uitstrekken en dan tot vroegtijdige geboorte kunnen leiden.
  • Eet liever geweekt droog fruit, bijvoorbeeld een schaaltje abrikozen of pruimen.
  • Drink voldoende (anderhalve tot twee liter water per dag). Bij vezelrijke voeding is het van groot belang om veel te drinken. Zo niet blokkeren de vezels juist de darm en komt de stoelgang slechter op gang.
  • Eet vezelrijk : volkorenbrood, groenten en fruit. In het bijzonder kiwi’s, sinaasappelen en aardbeien stimuleren de stoelgang. Deze producten bevatten ook nog eens vele vitaminen en mineralen. Dat is ook gunstig voor de  moeder en voor de ontwikkeling van het kind.  

Met deze tips kan u aambeien, ook tijdens de zwangerschap, voorkomen.  

Natuurlijke oplossing voor aambeien  

HemoClin is een natuurlijk product zonder chemische toevoegingen, geurstoffen of dierlijke stoffen. HemoClin verlicht onmiddellijk de symptomen van aambeien en is makkelijk in gebruik. HemoClin bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. Deze blokker neutraliseert schadelijke organismen, ondersteunt het natuurlijke proces en kalmeert de huid.  

Hemoclin

Voor de behandeling van aambeien en anale kloofjes

19,95 €

Meer Informatie